Glasindustrie

Contact

Onze oplossingen voor de glasindustrie

Delta NEU is sterk aanwezig in de glasindustrie en houdt zich bezig met de verschillende vraagstukken in de fabricageprocessen. Het glasproces veroorzaakt inderdaad vaak schadelijke vervuiling voor werknemers. De ventilatie-, stofbeheersings- gecentraliseerde reinigings- en filtratie systemen gerealiseerd  door Delta NEU zijn ideaal om een veiligere en schonere werkomgeving te bewerkstelligen en om te helpen voldoen aan gezondheids- en veiligheidsnormen. Zo dragen we bij aan de verbetering van productiviteit, productiekwaliteit en arbeidsomstandigheden

De "turnkey" voorstellen door Delta Neu

Luchtverontreiniging is een groot probleem in de glasproductie-industrieën. Delta NEU heeft alle nodige knowhow in huis om uw projecten te ondersteunen, dankzij de vele producten

Stofemissies verminderen en ze zien verdwijnen en tegelijkertijd comfort en veiligheid bieden aan uw werknemers, dat is de missie van Delta NEU. De specifieke risico's van de glasfabrikant vloeien voort uit het proces waarbij werknemers worden blootgesteld aan hoge temperaturen, infraroodstraling, maar ook chemicaliën, kleurstoffen en additieven (chroom, nikkel, lood, enz.), waarvan sommige allergenen en / of kankerverwekkende stoffen zijn. De stoffen die in de samenstelling van het glas terechtkomen zijn zeer talrijk en de dampen en het stof van de primaire grondstoffen in suspensie (silica, alkideen alkalisch stof, dampen van zware metalen, enz.) worden aan de werknemers bloot gesteld.

Werkplaatsen voor de glasproductie moeten onderworpen worden aan een grondige risicoanalyse door zowel de technische middelen (gereedschappen, machines, gebruikte producten) en de doeltreffendheid van de bestaande beschermingsmiddelen en het gebruik ervan te beoordelen en dat per specifieke werkplek.
Ventilatie op de werkplek speelt een essentiële rol bij het beperken van de concentratie van stof en dampen in de omgevingslucht en deze te verwijderen van de werkplek is een echte uitdaging. Ze moeten ook voldoen aan de door de regelgeving vastgestelde grenswaarden en zo gevolgen voor de gezondheid van werknemers vermijden. Deze apparaten moeten worden aangevuld met ventilatie met plaatselijke afzuiging van zure dampen, dampen en metaaldeeltjes, olienevels, enz. of op de apparatuur, met mouwenfilters, scrubbers of andere stofafscheiders

.

Onze oplossingen

Of het nu gaat om volledig veilig werken in besloten ruimtes of om stof en dampen af te zuigen tijdens glasproductieprocessen, of om de omgevingslucht te verversen, Delta NEU biedt kant-en-klare oplossingen.

Onze diensten

Dankzij haar ervaring en de talrijke installaties die reeds in de glasindustrie werden uitgevoerd, kan Delta NEU u perfect aangepaste oplossingen aanbieden.
Delta NEU is zich terdege bewust van de risico's die verbonden zijn aan deze industrie en biedt u interventies, audits en onderhoudscontracten aan via haar klantenservice.

Documenten en Produkten

Download hieronder verschillende documenten zodat u meer te weten komt over onze oplossingen voor de glasindustrie.
Heeft u een vraag of heeft u aanvullende informatie nodig, neem dan gerust contact met ons op.


Brochure

Delta NEU-presentatie

Download hieronder de kennispresentatiebrochure van Delta NEU

Downloaden

 


Folder

Breed scala aan stofafscheiders

Ontdek de verschillende Delta NEU-stofafscheiders, nat, patroon, harde media, zak, hoes ...

Downloaden

 

Benieuwd wat NEU-JKF Delta NEU voor u kan betekenen?

NEU-JKF Delta NEU

Adres

Parc d'Activités de la Houssoye, Rue André Ampère
59930 La Chapelle d'Armentières