Papier- en kartonindustrie

Contact

Onze oplossingen voor papier- en kartonindustrie

De productie en verwerking in de papier- en kartonindustrie (golfkarton en vouwkarton) genereren :
- Grote hoeveelheden recycleerbaar afval
- Stofemissies van de verwerkingsmachines
- Warmte

Vanwege de hoge productiesnelheid is de productie van afval en stof een belangrijke parameter waarmee rekening moet worden gehouden bij
- Productie-efficiëntie
- Algemene fabriekshygiëne en naleving van de voorschriften
- Explosiegevaar

Een oplossing voor elke fase

Van alle industrieën kan Delta NEU het meest complete en uitgebreide dienstenpakket aanbieden in de papier- en kartonindustrie. Er is geen nieuwe fabriek die niet een of meer van onze technische specialiteiten nodig heeft, en vaak meerdere tegelijk.

De papier- en kartonindustrie en haar fabricageprocessen veroorzaken stofemissieproblemen en de vrijkomende fijne deeltjes moeten worden opgevangen. Bij het fabricageproces van papier en karton komen cellulosevezels en stof vrij, hetgeen de installatie vereist van industriële afzuigsystemen om de fijne deeltjes op te vangen die verantwoordelijk zijn voor onaangename effecten op het oogslijmvlies en ademhalingsproblemen voor de werknemers. Bovendien kan papier- en kartonstof in de lucht en in een besloten ruimte een explosie veroorzaken als er een ontstekingsbron is.

In de papier- en drukindustrie is afval een groot milieuprobleem, maar niet het enige.

Om de arbeidsomstandigheden te verbeteren en de verontreiniging van de binnenlucht te beperken, kunnen andere bronnen van verontreiniging gemakkelijk worden opgelost (rookafzuiging, stof, warme lucht, enz.).

Dit is de rol van wat wij "luchtkwaliteitsoplossingen" noemen.

Onze oplossingen

Delta NEU ontwerpt en bouwt volledig geautomatiseerde turnkey-installaties voor het reinigen van productieruimten, filteren en behandelen van stof, opzuigen en recyclen van afval, ventileren en koelen, afzuigen van lijmdampen...

Om explosiegevaar te elimineren is onze apparatuur dienovereenkomstig uitgerust met:
- Explosiedruk ontlast panelen voor stofafscheiders
- Antistatische filterelementen
- Explosie-terugslagklep

Onze diensten

Delta NEU biedt een globale oplossing voor luchtbehandeling en afvalbeheer die ultramoderne apparatuur integreert, zoals een chopper, statische of roterende afscheider, stofafscheider, centrifugaalventilatoren met hoge prestaties... Al onze apparatuur wordt geassembleerd in een technische oplossing die de prestaties en de betrouwbaarheid van de installatie garandeert. De productiviteit van de fabriek wordt opgevoerd, er is minder arbeid nodig en industrieel afval wordt waardevol.

Documenten en Produkten

Hieronder kunt u diverse documenten downloaden om meer te weten te komen over onze oplossingen voor de papier- en kartonindustrie. Als u een vraag hebt of meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen.


Brochure

Delta NEU-presentatie

Download hieronder de kennispresentatiebrochure van Delta NEU

Downloaden

 


Folder

Oplossingen voor de kartonindustries

Ontdek de verschillende Delta NEU oplossingen voor de papier- en kartonindustrie

Downloaden

 

Benieuwd wat NEU-JKF Delta NEU voor u kan betekenen?

NEU-JKF Delta NEU

Adres

Parc d'Activités de la Houssoye, Rue André Ampère
59930 La Chapelle d'Armentières