Wisselstukken

Het breedste assortiment op de markt 

Heeft u wisselstukken of reserveonderdelen nodig voor uw apparatuur?
Met een werkplaats van meer dan 10.000m², biedt Delta NEU u een aanzienlijke voorraad originele en fabrieksonderdelen,
met garantie op uitwisselbaarheid.

ISO 9001 gecertificeerd, Delta NEU werkt dagelijks om u kwaliteitsvolle service te bieden, door middel van haar organisatie en haar aanbod, waardoor het mogelijk wordt om aan al uw behoeften te voldoen, zelfs de meest urgente. Deze service omvat de levering van reserveonderdelen die zijn aangepast aan uw apparatuur.

Bij de ingebruikname van uw installatie bezorgt Delta NEU u een gecodificeerde lijst van de verschillende reserveonderdelen met aanbevelingen voor stock-onderdelen en de te leveren onderdelen voor 2 jaar werking.

0

beschikbare referenties en snelle levering

0

jaar traceerbaarheid en beschikbaarheid van onderdelen

0

10.000 m² workshop voor al uw verbruiksartikelen, reserveonderdelen, accessoires

Waarom originele wisselstukken gebruiken ?

Het kiezen van originele wisselstukken heeft veel voordelen. Dit stelt u in het bijzonder in staat om de duurzaamheid van uw apparatuur te garanderen, met kwaliteitsproducten tegen de beste prijs. Door originele reserveonderdelen te gebruiken, blijven alle kenmerken van uw apparatuur behouden.

De originele onderdelen die wij aanbieden, zijn bijzonder geschikt voor uw apparatuur en voldoen aan de originele prestaties zoals bepaald door onze ingenieurs. Ze zijn daarom volledig compatibel met onze apparatuur

Door originele wisselstukken te gebruiken, bent u bovendien verzekerd van maximale kwaliteit en veiligheid. Breng de veiligheid van uw bedrijf niet in gevaar en kies voor gegarandeerde originele onderdelen.

Onderdelen aangepast aan uw lucht-behandelingsinstallatie

De klantenservice van Delta NEU biedt u verbruiksartikelen, reserveonderdelen en accessoires die kunnen worden geïntegreerd in uw ventilatie-, centrale stofzuiger- en stofopvang-, airconditioning-, filtratie- of pneumatische afvaltransportinstallaties.

De keuze aan onderdelen is gevarieerd: meer dan 100.000 referenties beschikbaar en snelle levering, waardoor u nieuwe reserveonderdelen tegen een goede prijs kunt aanschaffen.

Benieuwd wat NEU-JKF Delta NEU voor u kan betekenen?

NEU-JKF Delta NEU

Adres

Parc d'Activités de la Houssoye, Rue André Ampère
59930 La Chapelle d'Armentières