Luchtkoeling

Verfrissing van de lucht voor een gezonde en veilige omgeving

In vele sectoren is het van essentieel belang de omgevingsomstandigheden te kunnen controleren. Delta NEU-luchtkoelers zorgen voor een aangename temperatuur en handhaven tegelijk een aangename vochtigheidsgraad in de lokalen, wat nodig kan zijn voor de fabricage en opslag van producten.
Luchtkoeling verbetert niet alleen de werkomstandigheden en de productiviteit, maar beschermt de apparatuur ook tegen statische elektriciteitspieken.

Luchtverfrisser : onze oplossingen

Op het eerste gezicht lijkt verdampingskoeling een eenvoudige technologie te zijn. In dit verband zou een snelle blik op de ondervonden problemen doen veronderstellen dat de passende oplossingen eenvoudig toe te passen zijn.

Het is de plicht van de specialisten u te waarschuwen tegen deze veelgemaakte fout. Elk warmtegerelateerd probleem vraagt om een passende oplossing met specifieke eisen.

Delta NEU know-howDelta NEU heeft een grondige kennis van koelsystemen en installaties om aan uw specifieke behoeften te voldoen:

- Betrouwbare, robuuste en beproefde apparatuur

- Gemakkelijk onderhoud

- Energiebesparende technologieën

- Efficiënte en beschikbare dienst na verkoop


De installatie van luchtkoelers is een natuurlijke en economische oplossing. Delta NEU biedt een reeks uitrustingen aan die aangepast zijn aan de oppervlakte van uw lokalen en aan uw gebruik.

 

Ontdek de reeks

  • Climatisation atelier
    Behoud van de prestaties van uw installaties
  • Gaine textile
    Regelgevingsbezoeken en -controles
  • Refroidisseur d'air Delta NEU
    Compleet assortiment van belangrijke componenten

Hoe werkt adiabatische koeling?

De verdampingskoeler gebruikt water als drager om de lucht te koelen. Dit verschijnsel wordt adiabatische afkoeling genoemd.
Een verdampingsluchtkoeler bestaat uit een verdampingspaneel (poreus membraan), een waterverdeelsysteem en een ventilator.
De warme lucht stroomt door het verdampingspaneel dat permanent vochtig is.
Als de warme lucht erdoor stroomt, verdampt het water en komt er frisse lucht vrij. Een ventilator verspreidt deze frisse lucht in uw gebouw.

Het onderhoud van uw airconditioningsystemen zal ervoor zorgen dat ze in goede staat zijn. Het is van essentieel belang regelmatig zorg te dragen voor uw apparatuur en de onderdelen daarvan. 
Delta NEU biedt u verschillende diensten aan die u in staat stellen dit type oplossing op te zetten en goed te onderhouden. Engineering, expertise, upgrading, onderhoud, reserveonderdelen...

Ontdek onze diensten

Documenten en middelen

Hieronder kunt u gratis diverse documenten downloaden om meer te weten te komen over onze luchtkoelsystemen.
Indien u een vraag heeft of bijkomende informatie wenst, gelieve ons te contacteren.


Brochure

Delta NEU-presentatie

Download hieronder de kennispresentatiebrochure van Delta NEU


Downloaden

 

 


Datasheet

De gekoelde ventilatie

Download hieronder het blad met het werkingsprincipe van onze luchtkoelsystemen en hun belangrijkste voordelen

Casestudies

Verbetering van de arbeidsomstandigheden
 

Luchtkoelsystemen kunnen de werkomstandigheden van uw werknemers verbeteren. Door de lucht op hun werkplek te verspreiden, bevinden de werknemers zich in een gezonde omgeving die bevorderlijker is voor hun professionele ontwikkeling.

In een aardappelchipsfabriek wekken de verschillende handelingen in verband met de fabricagefasen warmte op. Deze hoge temperaturen kunnen snel ondraaglijk worden.

Ontdek in deze casestudy hoe een aardappelchipsfabrikant de arbeidsomstandigheden van zijn werknemers heeft verbeterd.

 

Download de casestudy