Voedingsindustrie

contact

Onze oplossingen voor de voedingsindustrie

De voedingsindustrie is erg streng op het gebied van hygiëne en veiligheid.
Delta NEU-oplossingen zijn ontwikkeld om te voldoen aan de meest veeleisende normen.Door proceservaring begrijpen we zeer goed de bezorgdheden van onze klanten.
Onze oplossingen worden gebruikt bij bedrijven die de basisproducten produceren als die de samengestelde eindproducten maken.

Van de aankomst van materialen tot het eindproduct

De voedingsindustrie moet voldoen aan specifieke regels en normen om de hygiëne en veiligheid van producten die aan de consument worden aangeboden te garanderen. Om de voedselveiligheid te waarborgen, moeten fabrikanten in de sector procedures invoeren om verschillende risico's te identificeren en te voorkomen. Delta NEU biedt kant-en-klare hygiëne- en sanitaire oplossingen.

Delta NEU is een expert in luchtbehandeling. Het maalproces bij de productie van voedingsmiddelen zorgt bijvoorbeeld voor stof- en explosiegevaar. Onze oplossingen voldoen aan de Atex-richtlijnen om stof bij de emissiebron op te vangen, te filteren en te verzamelen. Dankzij onze knowhow op het gebied van luchtverversing, bieden we oplossingen om de lucht te vernieuwen, te verversen, dampen af te zuigen, ultrazuivere lucht te leveren en u de beste fabricagemethoden voor uw productie te garanderen. Of het nu gaat om granen, suiker, bloem of zelfs bewerkte producten. Wij behandelen ook uw productieafval.

Als toonaangevende industriële sector is de voedingsindustrie niettemin een bijzonder veeleisend vakgebied en omvat ze een breed scala aan activiteiten. Deze sector veronderstelt aangepaste reacties, soms geval per geval. Het wordt beheerst door strikte normen (hygiëne, vervuiling, toxiciteit, ...) en stelt hoge eisen aan materialen die aan zijn behoeften kunnen voldoen op het gebied van reinigbaarheid, bescherming en veiligheid. Onze interventiegebieden in de voedingsindustrie zijn enorm: conservenindustrie, koekjes, zoetwaren, slachthuizen, kant-en-klaarmaaltijden, zuivelproducten, dranken en onze oplossingen die speciaal zijn aangepast aan de specifieke problemen van de voedingsindustrie: ventilatie, filtratie, stofverwijdering, afzuiging van de productie afval terwijl de hygiëne en het comfort van de gebruiker worden gewaarborgd.

Onze oplossingen

Verbeter de productiviteit en arbeidsomstandigheden, verlaag kosten en risico's; dit zijn enkele facetten van Delta NEU-oplossingen voor de voedingsindustrie. Luchtfiltratie, evacuatie van rook en dampen, evacuatie van verpakkingen, verlaging van temperatuur, overdruk, ontstoffing, reiniging door afzuiging, opvang en evacuatie van verontreinigende stoffen, ... .

Onze diensten

Delta NEU is zeer betrokken en bestudeert samen met u uw productiebeperkingen en biedt u de meest geschikte oplossing voor uw siteconfiguratie. Ontwerp, productie, inbedrijfstelling, maar ook via haar Customer Service een "alles in één" service: reserveonderdelen, interventie, reparatie, maar ook opleiding.

Documenten en produkten

Download hieronder verschillende documenten zodat u meer te weten komt over onze oplossingen voor de voedingsindustrie. Heeft u een vraag of heeft u aanvullende informatie nodig, neem dan gerust contact met ons op.


Brochure

Delta NEU-presentatie

Download hieronder de kennispresentatiebrochure van Delta NEU

Downloaden

 


Folder

Breed scala aan stofafscheiders

Ontdek de verschillende Delta NEU-stofafscheiders, nat, patroon, harde media, zak, hoes ...

Downloaden

 

Benieuwd wat NEU-JKF Delta NEU voor u kan betekenen?

NEU-JKF Delta NEU

Adres

Parc d'Activités de la Houssoye, Rue André Ampère
59930 La Chapelle d'Armentières