Metaalindustrie

Contact

Onze oplossingen voor de metaalindustrie

Metallurgie is een industriële sector die een breed scala van activiteiten omvat: winning en primaire verwerking van erts, recycling van metalen, gieterij, vervaardiging van ruwe, halfafgewerkte of afgewerkte producten.

De metallurgische industrie genereert bij haar processen een groot aantal verontreinigende stoffen. Deze verontreinigende stoffen kunnen gevaarlijk zijn voor de gezondheid van uw werknemers. Bovendien kunnen zij de productiemiddelen wijzigen en een gezondheids- en milieurisico inhouden.

Voor de bescherming van uw medewerkers en processen is het van essentieel belang doeltreffende oplossingen te installeren die zijn afgestemd op uw behoeften.

Luchtbehandeling : de behoeften 

Het beschermen van de werknemers en tegelijkertijd zorgen voor een duurzaam productieproces is een dagelijkse uitdaging in de industrie. Een van de belangrijkste onderdelen van deze uitdaging is de behandeling van de afvoerlucht. In vele stadia van een productieproces doet deze behoefte zich voor:

- Stof bij het werken aan machines zoals ponsmachines, slijpmachines, vlakslijpmachines

- Olienevel van smering bij het bewerken van onderdelen

- Dampen tijdens smelten, chemische behandeling van metalen of laswerkzaamheden

- Stof op de vloer

- Stof van slijpen, afstellen, schuren van onderdelen

- Hoge temperatuur in de werkruimte

Of het nu gaat om de afzuiging van dampen, metaalstof, de behandeling van snijrook, droog, vet of kleverig stof, de afzuiging van olienevels tijdens smeerfasen, of de reiniging van vloeren en machines, vele systemen maken het mogelijk werkomgevingen veilig te maken.

Deze systemen moeten een maximale efficiëntie garanderen, de productiviteit verbeteren, goede arbeidsomstandigheden garanderen en een goede ergonomie op de werkplek handhaven.

Naleving van de regelgeving is ook een zeer belangrijk aspect om rekening mee te houden. De gevolgen van niet-naleving kunnen aanzienlijk zijn voor uw bedrijf.

Het is onze taak u zoveel mogelijk informatie te verstrekken en u de beste systemen voor te stellen om te garanderen dat uw installaties in overeenstemming zijn met de belangrijkste geldende voorschriften inzake de behandeling van lucht, de kwaliteit van lucht, de risico's van brand en ontploffing (ATEX-verordening).

Onze oplossingen


Delta NEU werkt met u samen vanaf het allereerste begin van het proces om een uniek systeem te ontwerpen dat punt voor punt aan uw verwachtingen zal voldoen. In elke fase van het proces en voor elke behoefte bieden wij stofverwijderingssystemen, ventilatie, luchtkoeling, luchtfiltratiesystemen, olienevelbehandeling en ventilatoren.

Al onze luchtoplossingen zijn onderworpen aan rendementsgaranties. Bij elke installatie streven wij ernaar optimale oplossingen te bieden met behoud van de ergonomie van uw productieprocessen en werkstations.

Onze diensten

De duurzaamheid van uw systeem is een belangrijk element, want in geval van een storing wordt de hele productieketen getroffen. Delta NEU heeft alles voorzien en biedt een reeks diensten aan om een permanente efficiëntie van uw activiteit te garanderen.

Documenten en Produkten

Hieronder kunt u gratis verschillende documenten downloaden om meer te weten te komen over onze oplossingen voor de metaalindustrie.
Als u een vraag hebt of meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen.


Brochure

Delta NEU-presentatie

Download hieronder de kennispresentatiebrochure van Delta NEU

Downloaden

 


Folder

Breed scala aan stofafscheiders

Ontdek de verschillende Delta NEU-stofafscheiders, nat, patroon, harde media, zak, hoes ...

Downloaden

 

Benieuwd wat NEU-JKF Delta NEU voor u kan betekenen?

NEU-JKF Delta NEU

Adres

Parc d'Activités de la Houssoye, Rue André Ampère
59930 La Chapelle d'Armentières