Diensten

Diensten voor al uw behoeften

Delta NEU Customer Service biedt een breed scala aan diensten om aan al uw behoeften te voldoen. Reserveonderdelen, onderhoudscontracten, advies van experts of upgrades: onze klantendienst ondersteunt u bij het
onderhoud van uw systemen.

Delta NEU ondersteunt u dankzij haar Customer Service gedurende de hele levensduur van uw product en biedt u snelle oplossingen die zijn aangepast aan uw behoeften, of het nu gaat om :

  • Gecertificeerde originele onderdelen van de fabrikant: breed assortiment onderdelen met meer dan 100.000 referenties.
  • Aeraulische expertise: diagnose, audit, grondige studie van uw installatie zodat deze haar oorspronkelijke kenmerken behoudt
  • Onderhoudscontract: preventief of curatief onderhoud van uw uitrusting
  • Upgraden: zodat uw installaties en uitrustingen hun oorspronkelijke kenmerken terugkrijge

Wanneer uw airconditioningsystemen of -apparatuur goed worden onderhouden, zullen ze beter werken. Ze zullen dan zuiniger zijn en een langere levensduur hebben.

Door te kiezen voor Delta NEU Customer Service kunt u er zeker van zijn dat uw apparatuur goed wordt onderhouden en dat u profiteert van de deskundigheid en knowhow van een bedrijf dat al meer dan 100 jaar een expert is op het gebied van airconditioning.

Onze Delta NEU technici zijn actief in heel België. Zij beschikken over de nodige kennis en knowhow voor het onderhoud en de herstelling van uw installatie.

Na elke interventie ontvangt u van de klantendienst een gedetailleerd evaluatierapport. Bovendien kunnen al uw aanvragen en installaties elektronisch worden getraceerd, waardoor ons ervaren team snel op uw verzoeken kan reageren door u een oplossing te bieden die perfect op uw bedrijf is afgestemd.

Diensten aangepast aan elke oplossing


Delta NEU Customer Service helpt u bij het onderhoud van uw apparatuur of uw installaties voor ventilatie, ontstoffing, filtratie, airconditioning of pneumatisch afvaltransport, of het nu gaat om apparatuur van Delta NEU of van een ander merk.
Ontdek onze oplossingen

Documenten en Produkten


Brochure

Delta NEU-Klantendienst 

Download hieronder de klantenservicebrochure van Delta NEU

Downloaden

 


Brochure

Delta NEU-presentatie

Download hieronder de kennispresentatiebrochure van Delta NEU

Downloaden

 

Benieuwd wat NEU-JKF Delta NEU voor u kan betekenen?

NEU-JKF Delta NEU

Adres

Parc d'Activités de la Houssoye, Rue André Ampère
59930 La Chapelle d'Armentières