Expert in lucht-behandelingstechniek 

Delta NEU : sleutel op de deur-oplossingen voor uw luchtbehandelingssystemen 

Van de studiefase van het project tot de oplevering van de complete installatie, Delta NEU ondersteunt u bij de implementatie van een luchtbehandelingsoplossing. Onze engineeringafdeling en ons ontwerpbureau bepalen met de grootste precisie de apparatuur die het beste bij uw behoeften past.

Profiteer van de expertise van Delta NEU vanaf de start van uw project tot en met de operationele fase

Specialisten in luchtbehandeling, onze ingenieurs, ontwerpers, projectmanagers en technici zullen uw partners zijn bij het definiëren, ontwerpen en uitvoeren van uw projecten; Of het nu gaat om stofafscheiding, ventilatie, filtratie, luchtkoeling of pneumatisch transport van afval.

Onze expertise voor alle toepassingsgebieden

Studie en expertise

Voor uw installaties van industriële ventilatie, stofafscheiding, filtratie,  luchtkoelingen pneumatische transport van productieafval

Of het nu gaat om het beschermen van uw werknemers en uw productietools of zelfs om het optimaliseren van uw processen, onze ingenieurs en projectmanagers zullen uw behoeften in detail bestuderen. Zij zullen u helpen bij het definiëren en bestuderen van uw project, om u een complete oplossing te bieden die bijzonder geschikt is voor uw bedrijf.

Met meer dan 100 jaar ervaring en expertise in luchtbehandeling voldoen Delta NEU-systemen aan de strengste eisen in uw branche op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en concurrentievermogen. Omdat elk project uniek is, kunnen onze engineeringafdeling en ons ontwerpbureau u een efficiënte en op maat gemaakte oplossing bieden, ontworpen voor uw processen.

Delta NEU heeft ook een afdeling Onderzoek en Ontwikkeling, zodat u kunt profiteren van de modernste producten en technische oplossingen die voldoen aan uw verwachtingen en de evolutie van uw bedrijf. Onze knowhow, onze expertise en onze ervaring stellen ons in staat om u innovatieve en efficiënte apparatuur aan te bieden die, indien nodig, kan worden aangepast aan een meer precieze behoefte om u een installatie volledig op maat te bieden.

Delta NEU is uw partner van het definiëren van uw wensen tot het onderhoud van uw installatie.

Benieuwd wat NEU-JKF Delta NEU voor u kan betekenen?

NEU-JKF Delta NEU

Adres

Parc d'Activités de la Houssoye, Rue André Ampère
59930 La Chapelle d'Armentières