Kunststof- en rubberindustrie

Contact

Onze oplossingen voor de kunststof- en rubberindustrie

In de afgelopen jaren heeft innovatie op het gebied van kunststoffen en rubber het mogelijk gemaakt producten te creëren waarvan het kwaliteitsaspect van essentieel belang is op tal van markten: automobielindustrie, verpakking, bouw, elektrische en elektronische industrie, luchtvaart, ruimtevaart of zelfs medische en chirurgische toepassingen. De technologische evolutie is permanent en progressief. Voor alle fabrikanten in deze sectoren is het van doorslaggevend belang dat zij zich in de voorhoede van de productie bevinden.

Delta NEU, vindingrijke en evoluerende oplossingen voor uw producten.

Werknemers die in deze sectoren van kunststoffen en rubber werken, lopen het risico te worden blootgesteld aan dampen en fijn stof van de machines die bij de fabricage worden gebruikt of van de materialen zelf. De verschillende fasen van het fabricageproces brengen verschillende soorten verontreinigende stoffen voort (stof, oplosmiddelen, dampen, geuren, rook, enz.). 

Het milieu is nu een integraal onderdeel van bedrijfsstrategieën. Het upgraden van afgedankte producten is een van de uitdagingen voor deze industrieën geworden. Al deze beperkingen dwingen belanghebbenden in deze sector tot steeds meer dynamiek, reactievermogen en innovatie. Een installatie moet daarom betrouwbaar, rendabel en duurzaam zijn

Binnen de kunststof- en rubberindustrie hangt het proces van verschillende factoren af en moet dit per geval en per locatie worden bestudeerd. Waar bevinden zich de problemen ? Bij productontvangstsilo's, bij mengvoorbereidingsstations, bij mengstations? Tijdens granulatie, extrusie, injectie, vulkanisatie, de afwerking? Op randapparatuur? De expertise van Delta NEU is om uw kunststof- en rubberproductieproces zeer goed te kennen en u de oplossing te bieden die aan uw behoeften voldoet.

Onze diensten

Delta NEU biedt u solide ondersteuning aan tijdens uw project en richt zich op:
- de installatie van duurzame systemen, met gegarandeerde prestaties
- energiebesparingen
- naleving van de geldende voorschriften
door u een installatie te voorzien die de werkomgeving reinigt en de uitstoot van verontreinigende stoffen in de atmosfeer beperkt

Onze diensten

Delta NEU helpt u om toonaangevend te blijven in uw sector door installaties te ontwerpen die mensen, hun omgeving en uw werkmiddelen beschermen. Maar dat niet alleen. Het is de duurzaamheid en beschikbaarheid van uw installatie die haar waardevol maakt. Ontdek via Delta NEU Klantenservice hoe u aan de top van uw spel kunt blijven.

Documenten Produkten

Hieronder kunt u verschillende documenten downloaden om meer te weten te komen over onze oplossingen voor stofverwijdering.
Als u een vraag hebt of meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen.


Brochure

Delta NEU-presentatie

Download hieronder de kennispresentatiebrochure
van Delta NEU

Downloaden

 


Folder

Oplossingen voor de kunststof- en rubberindustrie

Ontdek de verschillende Delta NEU oplossingen
voor de kunststof- en rubberindustrie

Downloaden

 

Benieuwd wat NEU-JKF Delta NEU voor u kan betekenen?

NEU-JKF Delta NEU

Adres

Parc d'Activités de la Houssoye, Rue André Ampère
59930 La Chapelle d'Armentières